Nieuws


Zomer @ dB’s

dB’s heeft een volle zomer voor de boeg met (terras)concerten van onder andere Spinvis, Roos Blufpand, The Blue Grass Boogiemen, Mischief, een beeldende kunst expo en iedere zaterdag DJs. Alle thuisblijvers niet getreurd: na een lange periode van muzikale stilte kun je weer zeven dagen per week terecht tijdens Zomer @ dB’s!

Van rockabilly, swing/chanson, lo-fi pop, americana naar bluegrass, van nieuw talent tot oude rotten: de terrasconcerten zijn voor ieder wat wils, en dat alles op een veilige 1,5 meter afstand. Het terras van dB’s biedt plek aan 150 mensen op vaste zitplekken, en dat alles met inachtneming van de anderhalvemeterregel. Altijd plek dus! Zelfs tijdens slecht weer: dankzij de grote overkapping zit je altijd droog. Toegang voor het hele programma op het terras is gratis, maar vol is vol.

Het programma tot en met eind augustus:

Donderdag 5 augustus The Grey Pants
Zaterdag 7 augustus DJ’s Vaderlandsch Erfgoed
Zondag 8 augustus The Blue Grass Boogiemen 
Donderdag 12 augustus Pierre et les Optimistes
Zaterdag 14 augustus DJ Moshje
Zondag 15 augustus Mischief
Donderdag 19 augustus Roos Blufpand

Zaterdag 21 augustus DJ Miss Twist
Zondag 22 augustus Jesco 
Donderdag 26 augustus Spinvis & Saartje van Camp
Zaterdag 28 augustus DJ Skinny B. & Co.
Zondag 29 augustus Old Ditch Riverhoppers

Voor de coronaproof shows in de zaal, check de reguliere agenda! De deuren van onze concertzaal zijn open voor 25 personen! Je hoeft niet te testen, we houden ons aan de 1,5 meter. Ook kun je de concerten nog steeds volgens via livestreams. Heb je d’r eentje gemist of kun je niet live meekijken? Na afloop komen alle livestream concerten voor onbepaalde tijd op ons YouTube-kanaal, dus die kun je terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Bekijk de agenda

Bezoek ons YouTube-kanaal 

Beeldende kunst expo Das Fernweh
Tot in het najaar vindt de beeldende kunstexpositie Das Fernweh plaats op het terras. Nu zijn werken te zien van Maarten Slot, Tim Wunderink, Anita de Rover en Paul Klinkenberg, Sander Vlekks en Jacco de Jager. De expo is te bezoeken als dB’s geopend is.

dB’s is dagelijks geopend van 12:00 – 00:00 uur. Op het uitgestrekte terras kun je alle dagen van de week terecht voor de uitgebreide bierkaart met wisselende (lokale) speciaalbieren en van donderdag t/m zondag heerlijk vegetarisch eten van Roots Rock Kitchen.

Houd onze social media goed in de gaten voor de laatste updates. Reserveren van tevoren hoeft niet: je wordt ter plaatse geregistreerd, 1,5 meter afstand houden blijft verplicht.
Zomer @ dB’s wordt ondersteund door gemeente Utrecht.

Oefenstudio’s

dagelijks te boeken tussen 12:00 en 24:00 uur; let op, vanwege afstand houden in corona-tijd houden we een aangepast blokkenschema aan. Wil je afwijkende tijden, geef dat aan, of bel even, waar mogelijk helpen we graag.  Je reserveert een ruimte via de portal of door te bellen naar 030-2938209.