koffie

Klaas Leussink


Welkom bij de virtuele expo muur!

In dB’s zijn we gek op kunst en zolang het niet mogelijk is om fysieke werken te tonen in dB’s gaan we de expo online voortzetten. Elke week wordt hier op de website een nieuw project getoond van bekende oud-exposanten.

Dit kan zijn in de vorm van een online tentoonstelling, werken die zij ter verkoop aanbieden, of andere opmerkelijke initiatieven. Mis niks en hou Facebook scherp in de gaten voor nieuwe aankondigingen.


Klaas Leussink

Klaas Leussink houdt van boekomslagen. En dan met name de vreemdsoortige covers van boeken afkomstig uit de vorige eeuw. Astronauten, aliens, mummies en monsters, bevallige dames, robots en een enkele weerwolf: allemaal gewillige slachtoffers van deze melige meestervervalser. Van flauwe woordgrappen tot scherpzinnigheid op de vierkante centimeter, Vintage Books & Posters (@vintage_covers op Instagram) is voor Leussink het platform bij uitstek om zijn fantasie de vrije loop te laten.

Klaas Leussink is ook bekend van klassiekers als The Record Store Cats, Poldermodelstickers en Smeetsmakelijk, de Mart Smeets uitspraken generator.

Links:
https://bio.vintage-covers.com
https://klaas.leuss.ink
https://www.hnldesign.nl

Loading