Nieuws

terug

Verhuur

Verschillende ruimtes in dB’s zijn ook beschikbaar voor verhuur! We zetten ons samen in om van jouw evenement, borrel of presentatie een succes te maken.
Hieronder lees je meer over verschillende mogelijkheden.

Organiseer je eigen optreden, CD-presentatie of concertavond
Wil je je eigen concertavond organiseren? Dat kan! Je kunt de concertzaal huren en vervolgens de avond inrichten zoals je zelf wil. Eén van de voorwaarden is wel dat het live muziek betreft en dat het voor iedereen toegankelijk is. Entree van de avond mag je uiteraard zelf houden, wij kunnen helpen met de kaartverkoop via onze website. De barinkomsten zijn voor dB’s.

Wij zorgen voor PA en bediening hiervan, het schoonmaken van de zaal en we zullen het event op de website en op Facebook zetten.

Zaal als repetitieruimte
De 105m2 grote zaal van dB’s is uiteraard ook te huur als repetitieruimte, bijvoorbeeld voor live productiedagen, orkesten, of bijvoorbeeld voor workshops of trainingen. Een uitgebreide PA- en lichtinstallatie is aanwezig, DJ-apparatuur, beamers en een volledige backline. De prijs is afhankelijk van welke faciliteiten je nodig hebt en hoelang je gebruik maakt van de ruimte.

Bekijk specificaties zaal

Borrels en vergaderingen
Met ruimte voor max. 50 personen en max. 30 personen zittend, is de Opkamer van dB’s uitermate geschikt voor het organiseren van kleinere borrels en vergaderingen! De Opkamer kan verhuurd worden inclusief beamer. Het is ook mogelijk om met grote groepen op het terras of in ons café te reserveren.

Geïnteresseerd? Mail naar verhuur@dbstudio.nl voor meer informatie en voorwaarden.

Kijk ook eens op deze pagina’s

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in…