contact db's studio

Tap Takeover


Eens in de zoveel tijd hebben we een zogenaamde Tap Takeover. Dat houdt in dat we een brouwerij vragen om langs te komen en zes kranen te bezetten met verschillende bieren uit hun brouwerij. Af en toe hebben we ook Tap Takeovers met een thema, zoals bijvoorbeeld een land, streek of een bepaalde bierstijl.

Het Concept: van 16.00 tot 17.00 hebben we Happy Hour waar je €3 voor een glas van 25cl betaalt voor een biertje van de tap (die bij de Tap Takeover hoort natuurlijk). Er is altijd iets van muzikale omlijsting aanwezig. Meestal in de vorm van een DJ, soms is er iets anders zoals bijvoorbeeld een band.

Heb je trek? Dan kan je bij Roots Rock Kitchen terecht voor een lekkere maaltijd, zoals de Cheez.a.Maniac of een Saté Massagana.

Next up: 15 februari

Deze keer hebben we Zeglis – uit Alkmaar – over de vloer.  Tim komt met 6 lekkere brews voor op tap en nog één of twee op de fles. Zoals altijd is er om 16.00 uur Happy Hour waar alle tapbiertjes van Zeglis voor maar €3,- te bestellen zijn.  Om 17.00 uur is er een praatje van de brouwer met gratis hapjes om je lever te beschermen.  Roots Rock Kitchen zal vanaf 17.00 uur ook voor een gelimiteerd bijpassende special zorgen.  Wees er dus op tijd bij!

Onze DJ zorgt voor de sfeer en later in avond hebben we de geweldige Turia.
Een perfect afsluiter zou je kunnen zeggen!

Loading