contact db's studio

Tap Takeover


Eens in de zoveel tijd hebben we een zogenaamde Tap Takeover. Dat houdt in dat we een brouwerij vragen om langs te komen en zes kranen te bezetten met verschillende bieren uit hun brouwerij. Af en toe hebben we ook Tap Takeovers met een thema, zoals bijvoorbeeld een land, streek of een bepaalde bierstijl.

Het Concept: van 16.00 tot 17.00 hebben we Happy Hour waar je €3 voor een glas van 25cl betaalt voor een biertje van de tap (die bij de Tap Takeover hoort natuurlijk). Er is altijd iets van muzikale omlijsting aanwezig. Meestal in de vorm van een DJ, soms is er iets anders zoals bijvoorbeeld een band.

Heb je trek? Dan kan je bij Roots Rock Kitchen terecht voor een lekkere maaltijd, zoals de Kidney Houston of een Worst Case Scenario.

 

Next up:

Bij de volgende editie hebben we HappyFace Beers over de vloer! Deze brouwerij uit Heemskerk heeft als doel om bier te brouwen in de geest van de klassieke stijlen. Welke bieren ze meenemen zullen we later bekend gaan maken.

De opzet is weer zoals vanouds: van 16.00 tot 17.00 Happy Hour (alle HappyFace biertjes van de tap voor €3 per glas van 25cl), daarna is er een praatje van de brouwers en zullen er ook hapjes neergezet worden. Bij Roots Rock Kitchen kan je terecht voor de grotere trek.

Aansluitend op deze Tap Take Over is er een metal concert in de zaal: https://www.facebook.com/events/2227711890644740/

 

 

 

 

Loading