Nieuws

terug

Roots Rock Kitchen

Of je avondeten nou in het geding komt omdat je vanuit je werk doordraaft naar je oefensessie, of een concert komt bezoeken, je komt borrelen, of als je gewoon zin hebt in een goeie en smaakvolle hap voor een schappelijke prijs, Roots Rock Kitchen regelt het voor je!

Iedere donderdag tot en met zondag tussen 17u en 21u kun je bij de keuken in dB’s terecht voor de beste maaltijden, burgers, snacks en meer.

Let op: Roots Rock Kitchen is gesloten van 5 t/m 8 mei, op donderdag 12 mei zijn we weer geopend zoals je van ons gewend bent.

Menu

Klik om te openen.
Al het eten is 100% plantaardig. Wij kunnen je desgevraagd informeren over allergenen.

Reserveren
Reserveren voor het restaurant is niet nodig en niet mogelijk. Kom gewoon langs, er is plaats genoeg.
Reserveren is wel mogelijk en aan te raden voor groepen van 10 personen of meer.  In dat geval kun je uiterlijk een dag van tevoren een mailtje sturen naar rootsrockkitchen@gmail.com  Reserveringsaanvragen voor de dag zelf kunnen we helaas niet in behandeling nemen.


Heb je de zaal afgehuurd voor je feest en zoek je hiervoor nog catering, of wil je bijvoorbeeld een borrel met hapjes organiseren buiten onze openingstijden?  Neem contact met ons op via onderstaand email-adres en we komen z.s.m. bij je terug om de mogelijkheden te bespreken!

Blijf op de hoogte:

Kijk ook eens op deze pagina’s