Nieuws

dB’s heeft een volle zomer voor de boeg met (terras)concerten van onder andere Spinvis, Roos Blufpand, The Blue Grass Boogiemen, Mischief, een beeldende kunst expo en iedere zaterdag DJs. Alle thuisblijvers niet getreurd: na een lange periode van muzikale stilte kun je weer zeven dagen per week terecht tijdens Zomer @ dB’s!

Van rockabilly, swing/chanson, lo-fi pop, americana naar bluegrass, van nieuw talent tot oude rotten: de terrasconcerten zijn voor ieder wat wils, en dat alles op een veilige 1,5 meter afstand. Het terras van dB’s biedt plek aan 150 mensen op vaste zitplekken, en dat alles met inachtneming van de anderhalvemeterregel. Altijd plek dus! Zelfs tijdens slecht weer: dankzij de grote overkapping zit je altijd droog. Toegang voor het hele programma op het terras is gratis, maar vol is vol.

Het programma tot en met eind augustus:

Donderdag 5 augustus The Grey Pants
Zaterdag 7 augustus DJ’s Vaderlandsch Erfgoed
Zondag 8 augustus The Blue Grass Boogiemen 
Donderdag 12 augustus Pierre et les Optimistes
Zaterdag 14 augustus DJ Moshje
Zondag 15 augustus Mischief
Donderdag 19 augustus Roos Blufpand
Zaterdag 21 augustus DJ Miss Twist
Zondag 22 augustus Jesco 
Donderdag 26 augustus Spinvis & Saartje van Camp
Zaterdag 28 augustus DJ Skinny B. & Co.
Zondag 29 augustus Old Ditch Riverhoppers
Donderdag 2 september Heug, Thunderbeer, What the Cat Dragged In
Zaterdag 4 september Dab & Hugo
Zondag 5 september The Hillsback Brass Band
Zaterdag 11 september Cruise Control
Zondag 12 september The Kift

Voor de coronaproof shows in de zaal, check de reguliere agenda! De deuren van onze concertzaal zijn open voor 25 personen! Je hoeft niet te testen, we houden ons aan de 1,5 meter. Ook kun je de concerten nog steeds volgens via livestreams. Heb je d’r eentje gemist of kun je niet live meekijken? Na afloop komen alle livestream concerten voor onbepaalde tijd op ons YouTube-kanaal, dus die kun je terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Bekijk de agenda

Bezoek ons YouTube-kanaal 

Beeldende kunst expo Das Fernweh
Tot in het najaar vindt de beeldende kunstexpositie Das Fernweh plaats op het terras. Elke twee weken voegt een lokale kunstenaar zijn of haar kunst toe aan de reeds bestaande expositie op het terras. Nu zijn werken te zien van Maarten Slot, Tim Wunderink, Anita de Rover en Paul Klinkenberg. In augustus volgen Sander Vlekks en Jacco de Jager. Zo groeit de expositie gedurende de zomer. De expo is te bezoeken als dB’s geopend is.

Het terras van dB’s is doordeweeks geopend vanaf 17:00 uur en in het weekend vanaf 14:00 uur. Op het uitgestrekte terras kun je alle dagen van de week terecht voor de uitgebreide bierkaart met wisselende (lokale) speciaalbieren en van donderdag t/m zondag heerlijk vegetarisch eten van Roots Rock Kitchen.

Houd onze social media goed in de gaten voor de laatste updates. Reserveren van tevoren hoeft niet: je wordt ter plaatse geregistreerd, 1,5 meter afstand houden blijft verplicht.
Zomer @ dB’s wordt ondersteund door gemeente Utrecht.

Oefenstudio’s

Het is weer mogelijk om bij ons te komen oefenen! De oefenstudio’s zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 22:30 uur en in het weekend tussen 13:00 uur en 22:30 uur.  Je reserveert een ruimte via de portal of door te bellen.

Let op: van maandag 19 juli t/m zondag 29 augustus zijn de oefenruimtes alleen ’s avonds te reserveren volgens openingstijden:
maandag – vrijdag: 17:30 – 00:30
zaterdag – zondag: 12:00 – 23:00