Nieuws

De zomervakantie komt er altijd sneller aan dan je denkt, daarom informeren we je nu over onze zomerplannen. Kun je je vakantie een beetje eromheen plannen.

Vakantiespecial – hele dag dB’s!
In de vakanties hebben we vaak iets meer ruimte om langere blokken voor bands te reserveren. Daarom kun je op 5, 6 én 7 augustus oefenen van 13:00 – 24:00 uur voor €50,00 per dag! Dus ben je bezig met het schrijven van nummers of ga je binnenkort de studio in voor opnames? Componeer, repeteer, prepareer of jam er de hele dag op los! Deze actie is alleen telefonisch te reserveren!

Afwijkende openingstijden
De zomer van 2022 is zo goed als zeker onze laatste zomer op het huidige adres. Daarvan wil je natuurlijk 24/7 genieten. Goed om te weten is dat we dit jaar de hele zomer open blijven, je hoeft ons dus geen dag te missen. De oefenstudio’s zijn alleen iets korter geopend dan normaal, van 11 juli tot en met 14 augustus zijn deze (m.u.v. de bovengenoemde 5, 6 en 7 augustus) open als volgt:

  • Maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 24:00 uur
  • Zaterdag van 14:00 tot 22:00 uur
  • Zondag van 12:00 tot 22:00 uur

Wil je overdag oefenen doordeweeks? Bel of we er zijn, geen probleem in dat geval.

Uitzonderingen
3 september 2022 – oefenstudio’s gesloten
4 september 2022 – oefenstudio’s open vanaf 18:00 uur

Let op: 19 Augustus Cartesiusweg afgesloten
Vanwege de Vuelta gaat de Cartesiusweg op 19 augustus dicht voor alle autoverkeer tussen 15:00 en 22:00 uur. Ben je gewend met de auto te komen, dan kun je niet bij ons parkeren. We zijn wel open voor bands die met de fiets of met OV komen!

Wij hebben die middag Live Flamenco en vroeg in de avond komen alle ploegen in een ploegentijdrit om beurten voorbij aan ons terras. Dus kom gewoon een keer naar die testosteronboys kijken!

Update Verhuizing
Here to stay, but not staying here

Jullie hebben al een tijdje niets van ons gehoord rondom de verhuizing, dat is helaas omdat we nog niets nieuws te melden hebben. De besprekingen over de mogelijk nieuwe locatie verlopen moeizaam, maar we houden vertrouwen. Het is zo goed als zeker dat dit onze laatste zomer op deze oude vertrouwde plek wordt én dat dB’s daarna blijft voortbestaan op een andere plek. Wanneer en hoe, dat horen jullie als eersten.