Nieuws

Nu te zien: Terrasexpo

Tot in het najaar vindt de beeldende kunstexpositie Das Fernweh plaats op het terras. Elke twee weken voegt een lokale kunstenaar zijn of haar kunst toe aan de reeds bestaande expositie op het terras. Nu zijn werken te zien van Maarten Slot, Tim Wunderink, Anita de Rover, Paul Klinkenberg en vlekks. Er volgt nog werk van Jacco de Jager; zo groeit de expositie gedurende de zomer. De expo is te bezoeken als dB’s geopend is.Het terras van dB’s is doordeweeks geopend vanaf 17:00 uur en in het weekend vanaf 14:00 uur. Op het uitgestrekte terras kun je alle dagen van de week terecht voor de uitgebreide bierkaart met wisselende (lokale) speciaalbieren en van donderdag t/m zondag heerlijk vegetarisch eten van Roots Rock Kitchen.

Expo
In dB’s wordt niet alleen maar muziek gemaakt, we zijn ook dol op kunst! Virtueel, op het terras of zodra het kan op die ene lange muur in het café binnen: dB’s geeft graag aandacht aan de werken van (vaak) Utrechtse kunstenaars. Van grafische vormgeving tot illustraties en fotografie: ontdek de dB’s expo!

Sinds 2015 zien de bezoekers van dB’s door middel van de expo werken van zeer uiteenlopende kunstenaars. Naast het feit dat dB’s graag een mooie muur heeft, willen we ook de naamsbekendheid van (lokaal) talent vergroten en onwaarschijnlijke samenwerkingen bevorderen.

Er komen veel verschillende technieken en stijlen voorbij, zodat er elke keer iets heel anders te zien is. Van illustratie tot performance en van schilderij tot tatoeage. Alles is mogelijk.

Tijdens de opening kun je eindelijk eens vragen waar een werk over gaat en of het misschien wel te koop is voor boven de bank.