Nieuws

Muziekles / Educatie

Sinds jaar en dag biedt dB’s ook muziekeducatie. Het is mogelijk om muziekles te volgen van vaste docenten! We werken zowel samen met muziekschool Backstage, die in dB’s gevestigd is, als met zelfstandige muziekdocenten. Daarmee verzorgen we lessen voor leerlingen van 7 tot 70 jaar, op elk niveau, of je nou amateur of professional bent. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Backstage

Backstage geeft al meer dan 20 jaar les in pop- en rockmuziek. Met een groot aanbod lessen van 12 enthousiaste docenten, nu ook in Utrecht! De broedplaats voor singer-songwriters en rappers heeft een methodiek ontwikkeld voor bandcoaching en er wordt jonge muzikanten de gelegenheid gegeven om uit te proberen hoe het is om in een band te spelen. Met hun uitgebreide netwerk laten zij talenten kennismaken met de wereld van de muziekindustrie. 

Meer over Backstage

Zelfstandige muziekdocenten

We werken samen met de volgende docenten: Anne Heymeriks (drums), Like2Sing; Laura Schoegje (vocals), Lisanne Teunissen van Manen (vocals), Joyce van der Sangen (Vocal Centre), Amber Thijssen (Vocal Centre), Michelle Splietehof (Vocal Centre).
Meer over muziekdocenten

Kijk ook eens op deze pagina’s