EXPO

EXPO

VANAF 7 AUGUSTUS – HOUSE OF DAAN

 

NL

HOUSE OF DAAN. is een haak- en keramiek studio, gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van ondeugende, kleurrijke en eigenwijze gebruiksproducten.

In onze samenleving zijn seksualiteit, liefde, onze lichamen en alles daaromheen vaak een onbespreekbaar onderwerp en vaak een taboe. In ons werk zijn we op zoek naar een manier om deze onderwerpen op een humorvolle manier toegankelijk en bespreekbaar te maken. Dat we leren spelen, openheid en nieuwe werelden creëren tussen mannen, vrouwen, mensen, genders, seksualiteit en alles daartussen.

Naast gebruiksproducten, ontwerpen en maken we ook haakpatronen voor de mensen die de House of Daan producten graag zelf willen maken.


EN

HOUSE OF DAAN.

Is a crochet and ceramic studio, specialized in unique cheeky goodies.
In our world love, sexuality, our bodies and everything in between has always been quite of a taboo.

We are looking for a way to take away taboo, start playing and create new worlds between men/women/people, sexuality, gender and everything in between.

By using wool, yarn and porcelain, we are able to make ‘naughty’ goodies but make them fun, colorful and cuddly.
It takes away the stigma, creates fun objects for everyday use, which are great conversation starters.

We also design and write naughty crochet patterns, which allows people to make some of our naughty goodies themselves.

For more information and sales:

www.linktr.ee/houseofdaan 
www.instagram.com/house_of_daan 
www.etsy.com/shop/houseofdaan 

Website | Instagram

NU TE ZIEN – VLEKKS
Vlekks’ werk gaat over het ontwikkelen van ideeën over context, suggestie en interpretatie in samenspel met techniek en materiaal.

In de zoektocht naar en het herdefiniëren van ruimte gaat vlekks uit van het idee dat alles verf kan zijn. Zolang het maar een interessante vorm, kleur en/of structuur heeft die van toegevoegde waarde is van het beeld en voor het gevoel dat het werk moet gaan oproepen. Het daardoor eigenzinnige gebruik van materialen en technieken resulteert in wandobjecten met veel contrasten en een geheel eigen karakter.


Over Expo in dB’s
In dB’s wordt niet alleen maar muziek gemaakt, we zijn ook dol op kunst! Virtueel, op het terras of zodra het kan op die ene lange muur in het café binnen: dB’s geeft graag aandacht aan de werken van (vaak) Utrechtse kunstenaars. Van grafische vormgeving tot illustraties en fotografie: ontdek de dB’s expo!

Sinds 2015 zien de bezoekers van dB’s door middel van de expo werken van zeer uiteenlopende kunstenaars. Naast het feit dat dB’s graag een mooie muur heeft, willen we ook de naamsbekendheid van (lokaal) talent vergroten en onwaarschijnlijke samenwerkingen bevorderen.Er komen veel verschillende technieken en stijlen voorbij, zodat er elke keer iets heel anders te zien is. Van illustratie tot performance en van schilderij tot tatoeage. Alles is mogelijk.

Tijdens de opening kun je eindelijk eens vragen waar een werk over gaat en of het misschien wel te koop is voor boven de bank.

Kijk ook eens op deze pagina’s

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in…