EXPO

EXPO

Vanaf 15 mei te zien! Daantje Bons: A Female Gaze

De beelden in deze expo zal je waarschijnlijk interpreteren op basis van hoe je geleerd hebt ernaar te kijken. Observeer. Misschien zullen ze je beledigen, misschien ervaar je herkenning. Alles is geoorloofd.

Ik ben opgegroeid in een wereld waarin mijn vrouwelijke lichaam wordt bekeken. Dit bepaalde de manier waarop ik mij ging gedragen en zelfs hoe ik mij verhield ten opzichte van mijn eigen lichaam. Binnen mijn fotografie daag ik deze gevoelens en ideeën uit. Het zelfportret is voor mij een belangrijke vorm om mijn eigen visie te onderzoeken. Zowel over mijn eigen lichaam, als wat deze visie in de publieke ruimte doet.

De foto’s in deze tentoonstelling zijn gemaakt uit frustratie, acceptatie en reflectie. Het is een doorlopend onderzoek naar hoe opvattingen en ideeën over mijn vrouwelijk lichaam mijn identiteit hebben beïnvloed.

Tijdens de opening kun je in gesprek met de artiest en kom je erachter of het werk misschien wel te koop is voor boven de bank.

Website |@daantjebons | info@daantjebons.com

In dB’s wordt niet alleen maar muziek gemaakt, we zijn ook dol op kunst! Virtueel, op het terras of zodra het kan op die ene lange muur in het café binnen: dB’s geeft graag aandacht aan de werken van (vaak) Utrechtse kunstenaars. Van grafische vormgeving tot illustraties en fotografie: ontdek de dB’s expo!

Sinds 2015 zien de bezoekers van dB’s door middel van de expo werken van zeer uiteenlopende kunstenaars. Naast het feit dat dB’s graag een mooie muur heeft, willen we ook de naamsbekendheid van (lokaal) talent vergroten en onwaarschijnlijke samenwerkingen bevorderen.Er komen veel verschillende technieken en stijlen voorbij, zodat er elke keer iets heel anders te zien is. Van illustratie tot performance en van schilderij tot tatoeage. Alles is mogelijk.

Tijdens de opening kun je eindelijk eens vragen waar een werk over gaat en of het misschien wel te koop is voor boven de bank.

Kijk ook eens op deze pagina’s

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in…