Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Yellow Eyes is een exponent van een inmiddels behoorlijk invloedrijke, Amerikaanse tak binnen de black metal. Net als soortgelijke bands zoals Krallice, Falls Of Rauros en Mizmor combineert het gezelschap uit New York de dissonantie en agressie van black metal met een zware, ondoordringbare productie die meer richting sludge, drone en doom neigt. Daardoor is de muziek van deze bands vaak bijzonder intens en oncomfortabel.

Wie ervoor open staat om zich te laten onderdompelen in de ‘moeilijke’ en beklemmende sound van het album, zal ontdekken hoeveel schoonheid verstopt zit in de tegendraadse, hallucinante songstructuren waar Yellow Eyes ons op trakteert.

Samen met Ultha is Sun Worship ongeveer het beste wat er de laatste jaren op black metal-gebied uit Duitsland op ons werd afgevuurd. Het duo produceert rauwe riff-gedreven melodieuze en atmosferische black. Het is indrukwekkend dat een tweetal zo’n massieve sound voortbrengen. Hun laatste album ‘Emanations of Desolation’ is dan ook een geweldige aanrader voor de fans.

[Lovingly pinched from Merleyn Doornroosje]

Gegevens

Datum:
18 september
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!