Wildcard Ronde Clash of the Titans

When:
February 28, 2020 @ 7:30 pm – 10:45 pm
2020-02-28T19:30:00+01:00
2020-02-28T22:45:00+01:00
Cost:
6
Wildcard Ronde Clash of the Titans

Sommige bands die nét niet direct een finaleplek gewonnen hebben, maken nogsteeds kans om in de finale te staan en daarmee ook op die felbegeerde titel! De winnaar van de wildcardronde komt ook in de finale te staan.

GUNYAMA
GUNYAMA’ is een Aboriginal term wat vertaald wordt als “zuid-westen wind.” Deze aerodynamische uitdrukking vormt de creative basis van dit project: ‘gaan waar de wind ons brengt.’ Met een arsenaal aan opzwepende synths en soundscapes, spacende gitaren en een gezonde dosis experiment-drang neemt deze Utrechtse act je mee op een intuitive zoektocht naar de grip op de elementen.

TITΔN.
TITΔN. Komt met groots geluid! Dit viertal combineert rauwe metalriffs met melodieuze harmonieën. Onder leiding van een strak ritmesectie worden dreigende rustpassages opgevolgd door een verwoestende muur van geluid. Samen met krachtige vocalen zorgt deze band voor aardverschuivingen!

Charlie Brown
De bandleden van Charlie Brown tillen hun songs naar hogere sferen door hun intensieve samenspel. Geinspireerd door Vulfpeck, Tom Misch en Scary Pockets brengen ze een energie live-set naar het podium die je de nacht door helpt. Verwacht dikke grooves, hooks en licks.

Exit the Hive
Exit the Hive maakt Fusion/Alternative, met teksten vanuit een kritisch oogpunt naar politiek en maatschappij. In Februari 2016 mocht de band vanwege hun energieke en unieke sound zich de winnaar van de Grote Prijs van Twente noemen. Exit The Hive heeft op een aantal kleine festivals gestaan zoals HobNob en Beapop. Ze stonden in de finale van het Studenten Band Festival in Hedon, in Willemeen Arnhem en De Spieghel in Groningen voor ROC Roadtrip en in ATAK tijdens Winteroffensief. Exit The Hive is bezig met hun eerste EP.

Heartrest
‘Home is your mind set, home is your Heartrest’ – Andrew Schwab

In april 2017 bracht zanger/gitarst Tijmen zijn solo EP Nights uit en vroeg zijn maat Tom om de drums voor zijn rekening te nemen. Deze samenwerking beviel zo goed, dat ze als Heartrest doorgingen. Samen met gitarist Dirk Jan knallen ze sinds 2018 alternatieve rock met pompende drums en scheurende gitaren de zaal in. Alle nummers met ‘just the right amount of emo’. Na de winst bij Band Battle Holten en Dijkrock Rilland hebben ze hun eerste EP, The Veil, opgenomen en in 2020 gaat Heartrest zeker niet stil blijven zitten.

Entree: €6,-