Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Uitgestelde show. Eerder gekochte tickets blijven uiteraard geldig

Het Utrechtse Wesenwille is met deze “II: A material god” aan zijn, je raadt het nooit, tweede full-length toe.

De baldadige klanken en algemene slagkracht op dit album maken II: A material god tot een klassieker in spe. Wesenwille, met leden van Grafjammer, Weltschmerz, en Wrang, heeft een heel erg eigenwijze sound, evenzeer disharmonieus en dissonant als melodieus en meeslepend, steeds agressief en nooit haveloos.
We keken al een tijdje reikhalzend uit naar de live presentatie van deze voortreffelijke schijf op het Franse BM kwaliteitslabel Les Acteurs de l’ombre en nu gaat het er hopelijk dan echt van komen.

En wel ja, we hebben met de toevoeging van AUTARKH de affiche nog mooier. Autarkh is het kindje van Michel Nienhuis (brein achter de composities van Dodecahedron), die samen met producer Joris Bonis (Dodecahedron, Ulsect) aan de slag ging en muzikanten van verschillende pluimage rond zich verzamelde voor de creatie van Autarkh. Met de release van Form in Motion kwam Autarkh als een raket binnen. Naast natuurlijk de nodige BM invloeden gaat Autarkh ook keihard richting electronica en industrial, met invloeden uit de IDM (intelligent dance music). Het is baanbrekend, beklemmend en bijzonder overtuigend. Ga het checken!!
Autarkh brengt haar materiaal uit bij Season of Mist.

Opener komt van ONTAARD, een gloednieuwe band uit Utrecht.

Ontaard is een Utrechtse post-metal band met black en sludge invloeden. De muziek bespreekt thema’s van vervreemding en nihilisme in een hyperkapitalistische wereld.  Debuut-ep is in de maak. Debuutoptreden vindt op deze avond plaats. Wees erbij!

 

AUTARKH

Gegevens

Datum:
29 april
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
, , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!