Voorronde # 2 Clash of the Titans

When:
December 21, 2019 @ 7:45 pm – 11:00 pm
2019-12-21T19:45:00+01:00
2019-12-21T23:00:00+01:00
Cost:
5
Voorronde # 2 Clash of the Titans

RATS AND DAGGERS
Deze driekoppige waakhond bijt van zich af. Rats and Daggers maakt solide alternatieve rock met invloeden van sludge en punk. Al schreeuwend trappen de frontvrouwen graag alle regels en normen voor je omver. Catchy deuntjes en ritmische hoogstandjes wisselen zich af met vuige breakdowns waarbij je je biertje maar beter snel kan opdrinken.

KARVEL
Luisteren naar Karvel’s alternative rock geeft je het gevoel alsof er zand tussen je tanden zit, en dat is precies de bedoeling. De muziek schraapt, schreeuwt en kalmeert. Zware riffs worden afgewisseld met engelenzang, pompende drums met een zorgvuldig gespeeld bekken. Het trio geeft op een veelvoud aan manieren vorm aan de onderliggende duistere gruizigheid.

EXIT THE HYVE
Exit the Hive maakt Fusion/Alternative, met teksten vanuit een kritisch oogpunt naar politiek en maatschappij. In Februari 2016 mocht de band vanwege hun energieke en unieke sound zich de winnaar van de Grote Prijs van Twente noemen. Exit The Hive heeft op een aantal kleine festivals gestaan zoals HobNob en Beapop. Ze stonden in de finale van het Studenten Band Festival in Hedon, in Willemeen Arnhem en De Spieghel in Groningen voor ROC Roadtrip en in ATAK tijdens Winteroffensief. Exit The Hive is bezig met hun eerste EP.

KICK ME OUT
Een energieke punkband uit Utrecht en omstreken. Dit 5-tal maakt gebruik van zware gitaren en snelle drumpartijen in combinatie met melodieuze zang en catchy refreinen. In februari stonden ze al in de finale van de grote prijs van Leusden. Verder hebben ze 2 singles uitgebracht en zullen ze in januari een EP uitbrengen. Daarvan wordt een releaseparty gegeven op 24 januari in ACU.

THE MEADOWS
The Meadows is een jonge alternatieve rockband uit gemeente Utrecht. De energieke sound blijft zich vernieuwen en wordt goed ontvangen door het publiek. Na 2 jaar zich verscholen te hebben in hun repeteerhok laten ze zich eindelijk zien aan de buitenwereld. In maart 2019 brachten ze hun eerste demo online uit bestaande uit drie tracks: Time Is Chasing Me, Audio & Travelling Through Space. Van frisse energieke melodieuze alternatieve rock tot strakke punkrock, is deze band een must om te zien en horen!