Voorronde # 1 Clash of the Titans

When:
December 14, 2019 @ 7:45 pm – 11:00 pm
2019-12-14T19:45:00+01:00
2019-12-14T23:00:00+01:00
Cost:
5
Voorronde # 1 Clash of the Titans

ISMENA
Ismena is een melancholische dark- folk band die steunt op de zwaarmoedige sound van singer-songwriter Ismena. Met dromerige, melancholische nummers die thema’s behandelen zoals de dood, de maatschappij en het nut van het bestaan probeert de band zijn publiek een spiegel voor te houden. Ze laten zich inspireren door artiesten uit verschillende genres zoals Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Tom Waits.

EYES OF RUBY
Doe je ogen dicht, haal diep adem en bekijk de wereld door ‘Eyes of Ruby’. Ze nemen je mee langs de Italiaanse kust, de Nederlandse herfststormen en vergeten dromen. Mooie, pure, lieve liedjes. Met slechts een gitaar, piano en een prachtige stem brengen ze het publiek tot stilzwijgen.

ASTROGOATS
Goats from outer space! Dit Utrechtse duo maakt scfi-synth-tracks. Van compacte filmische sfeerimpressie, speculatieve drones tot post-apocalyptische synthwave. Mèèèh!

SUFFIX
SuffiX maakt huistuinenkeukenmetal: een mengsel van metal en hardrock, melodisch met zang en soms een grunt.
Deze band van 5 mannen bestaat al meer dan 15 jaar en heeft ruime podium ervaring. De shows zijn erg energiek en knallen van het podium!

TARDIGRADE
Tardigrade is een jonge indie-rock band met dromerige eerlijke liedjes, zo puur dat je niet anders kan dan je moeiteloos laten meenemen door hun volle sound en herkenbare lyrics. Melancholische muziek voor de misfits, waarbij emotie en intimiteit worden samengebracht door melodieuze gitaarriffs, rauwe grungy ritmes en een stem die recht tot de ziel spreekt.