Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Lionel Williams a.k.a. Vinyl Wiliams is een artiest / muzikant uit Los Angeles die in cultkringen al een behoorlijke following heeft opgebouwd. Met vijf langspelers en een hele rits aan singles lijkt Williams een nieuwe ster aan het firmament van de psychedelische popmuziek.
Met een beetje goede wil zou je hem de Amerikaanse tegenhanger van Jacco Gardner kunnen noemen. Muziek doorspekt met psychedelica, zoete melodieën, en falsetto stemmen gesmeed tot ware popjuweeltjes. Een heerlijk avondje voor de liefhebber van zoetgevooisde pyschedelische pop, of celestial pop zoals meneer Williams zijn muziek zelf graag noemt.
Een Geheimtipp zouden onze Oosterburen zeggen. Voor fans van: Tame Impala, Babe Rainbow, Unknown Mortal Orchestra.

Support komt van het Utrechtse Moonwatch, een stel gelouterde hemelkijkers met een voorliefde voor dream indie pop. De vijfkoppige band verenigde hun krachten voor deze nieuwe muzikale reis in Utrecht in het voorjaar van 2018, nam in de winter hun eerste single Deimos op en bracht in de jaren daarna twee EP’s uit: Refraction (2020) en Kármán Line (2021). Moonwatch neemt je mee op een droomreis vol betoverende muzikale vergezichten.

Close your eyes and drift away.

MOONWATCH:

Gegevens

Datum:
25 maart
Tijd:
8:30 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
, , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!