Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Meerdere malen verplaatste concert. Defintieve datum is 27 mei geworden. Tickets blijven geldig, ticketkopers ontvangen bericht.*

Het verhaal van STAKE leest als een modern rocksprookje.

Lang geleden (2004) begonnen 4 schaamhaarloze snotapen muziek te maken in een klein repetitiekot in Flanders’ Fields. Dat de luide herrie die ze toen maakten onder de naam Steak Number Eight het zo ver zou schoppen, hadden ze nooit kunnen dromen. Van de grootste concertzalen van Nederland en (vooral) België uitverkopen, op de grootste metalfestivals van Europe staan, tot op tournee gaan met bands als Mastodon, The Dillinger Escape Plan, Alice Cooper en Deftones, ze deden het allemaal.

Niemand zag het dan ook aankomen toen de band er in 2018 mee stopte. De bandnaam begon wat verouderd aan te voelen en deed hen te vaak denken aan de overleden broer van frontman Brent. Steak Number Eight sliep in maar de 4 bandleden bleven samen en schoppen onder de naam STAKE meer kont dan ooit.

Helaas kon Onmens niet mee verhuizen naar deze datum maar niet getreurd want de lokale electrohelden van GLITTERKOTS EN DE NASMAAK gaan je heel erg opwarmen.

 

 

Gegevens

Datum:
27 mei
Tijd:
8:30 pm - 11:30 pm
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!