Laden Evenementen

Shavers fans weten dat dit kan gebeuren. Johannes moest in april onder het mes, daarom is de show verplaatst naar deze nieuwe datum van 5 november. Tickets blijven geldig, ticketkopers zijn gemaild.

Dit brengt helaas dusdanig veel complicaties met zich mee dat de geplande reeks concerten in april moeten worden verschoven. Ja verschoven! Want als er iemand denkt dat Johannes hiermee de pijp aan Maarten geeft heeft het mis en zal in het najaar van 2022 een zware pijp roken. Dan krijgt u wederom “Het Volle Pond!”

The Shavers schuiven door

The Shavers is misschien wel de meest bijzondere band die ooit de Nederlandse podia besteeg.
Frontman en icoon Johannes de Boom had al twintig keer dood moeten zijn. De onvervangbare gitarist Cock de Jong vertrok in 2011 wel naar de RnR hemel en de band was geschiedenis.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zanger Johannes de Boom en drummer Theo de Jong voelden eind 2018 toch sterke aandrang om er weer tegenaan te gaan.
Een vervangende gitarist kon alleen maar uit Shaversbloed geboren zijn en dus trad Eg de Jong, de 15 jarige zoon van Theo, in de voetsporen van Cock.
Nu anno 2021 heeft corona Johannes geen goed gedaan en laden The Shavers zich voor de allerlaatste keer op voor een serie van drie afscheidsshows
Nog een keer dan! Echt de aller- allerlaatste.
En dat in dB’s, recht in your face! Kom deze legendes aanmoedigen en feestelijk bedanken voor hun unieke bijdrage aan de Nederlandstalige rock ’n roll.

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
8:30 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!