Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het trio TRIPTIDES is afkomstig van de Amerikaanse West Coast en dat hoor je. Hun sound is doordrongen van die typische West Coast psychedelica die we kennen van bands als The West Coast Pop Art Experimental Band (vroeger) en Frankie & the Witch Fingers (nu). Die laatste is misschien ook wel de beste referentie want gedurende het bestaan van beide bands deelden en delen zij voortdurend bandleden.
Alter Echoes op het onvolprezen Alive Natural Sound Records (o.a. James Leg, Radio Moscow, Left Lane Cruiser, Buffalo Killers) is het laatste album van Triptides en is niet minder dan de perfecte blauwdruk van de laid back psychedelische sound van een vloeistofdia. Nieuwe plaat So Many Days op Curation Records komt eind juli uit en belooft een meer akoestische kijk op psychedelische muziek te zijn, waarbij wij meteen denken aan de hoogtijdagen van The Band. Hoe dan ook het checken waard.

Kom alsjeblieft op tijd want de opener THE PEOPLE’S PLEASURE GROUNDS is zo’n mooie band, met zo’n schitterende laid back sixties popsound. Onnederlands goed, en geen wonder als je weet dat dit het geesteskind is van Jimmy de Kok,van o.a. Iguana Death Cult en The Black Marble Selection.  Die EP, just wow! Kom ontdekken.

Gegevens

Datum:
8 september
Tijd:
8:00 pm - 10:30 pm
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!