Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Oh Yes, een heel festival gewijd aan de reverb drenched sounds van de surfmuziek. Zoals meester Dick Dale al jaren bewijst (met dank aan Tarantino) is surfmuziek niet (alleen) voor nostalgische muziekliefhebbers maar ook in het hier en nu uitermate geschikt voor een lekkere avond dansen, drinken, springen en sjansen.

Op de bill alleen maar topacts uit het surfgenre. Wat te denken van de Italiaanse maestro Surfer Joe, die van Tokyo tot Hawai de planken betreedt als International Surf Music Ambassador en ook jaarlijks zijn eigen festival Surfer Joe Summer Festival organiseert.

En dan Los Tiki Boys, de Amsterdamse formatie rondom Marcel Kruup, gitarist van roemruchte (ter ziele gegane) formaties als The Treblespanker en de Kliek. Met op drums onze favomepper Henk Jonkers.

The Krontjong Devils dan, uit het mooie Groningse land, zijn al sinds 1990 actief en behoren nog altijd tot de top van de international surfmuziek scene. Fijn om die mannen er bij te hebben. Net een nieuwe release uit ook.

Laatste toevoeging aan de affiche is STORIES FROM SHAMEHILL, een Amsterdams trio dat hun surf met een scheut psychedelische cactus vermengt. Space Mariachis is hun laatste release en die is echt buitenaards goed.

Surfer Joe

Krontjong Devils

Los Tiki Boys

Stories from Shamehill

Gegevens

Datum:
13 mei
Tijd:
8:00 pm - 11:30 pm
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!