The Tambles Release Show met support van The Hazzah & The Grey Pants

When:
September 13, 2019 @ 8:00 pm – 11:30 pm
2019-09-13T20:00:00+02:00
2019-09-13T23:30:00+02:00
Cost:
10 adv/ 12 deur
The Tambles Release Show met support van The Hazzah & The Grey Pants

Vrijdag 13 september stappen The Tambles uit hun tijdmachine om hun debuutalbum ‘Don’t You Want To Know?’ af te leveren! Het album zal verschijnen via het Spaanse kwaliteitslabel Bickerton Records die al eerder releases van The Small Breed, The Kryng en The Kik uitbracht.

Line-up
The Tambles
Naast dat de band eruit ziet als figuranten uit een 60’s cult-film, klinkt hun garage rock als een geoliede motor van een klassieke Chevrolet Camaro op volle toeren. Het is dan ook niet gek dat het album is opgenomen in PAF! Studio onder leiding van sixties-professor Marcel Fakkers, een deskundige in het creëren van die authentieke sound.

Op ‘Don’t You Want To Know?’ hoor je overigens bijdragen van niemand minder dan Benjamin Herman, Henk Koorn en Maurits Westerik. De kans is tamelijk groot dat een enkeling van deze gastmuzikanten op vrijdag de 13de ook het podium opspringt!

The Hazzah
Een onweerstaanbare mix van garagerock, surf en psychedelica! De Haagse jongens speelden al zo’n beetje in alle steden en gaten van het land. Op 16 maart bracht de groep hun debuut-album ‘Post’ uit bij Mink Records.

The Grey Pants
Henk Koorn en Elke van Zevenbergen vormen een laagdrempelig, charmant project. Gewapend met slechts een ritmebox, gitaar en twee stemmen vertelt het duo over de ogenschijnlijke onbenulligheden des levens.