** Uitgesteld** THE PHANTOM FOUR + SURFER JOE (It)

When:
December 11, 2020 @ 8:30 pm – 11:00 pm
2020-12-11T20:30:00+01:00
2020-12-11T23:00:00+01:00
Cost:
12/13e
** Uitgesteld** THE PHANTOM FOUR + SURFER JOE (It)

Voor dit concert laten we rampjaar 2020 achter ons en gaan we kijken naar een datum in 2021 waarop we elkaar extra stevig kunnen knuffelen en ook mogen tongzoenen in onze wetsuits. Het gaat er van komen. Ticketkopers hebben een mail ontvangen.**

Kaarten blijven uiteraard geldig maar een refund vragen kan ook door een mail te sturen naar info@dbstudio.nl ovv The Phantom Four/Surfer Joe.

Top of the bill exotica surf music affiche met the ambassador of surf music, de Italiaanse Surfer Joe, en ons eigen THE PHANTOM FOUR dat net een nieuw plaatje uit heeft en sinds een paar jaar heel erg groot is in Mexico. Ja, ze lusten er daar wel pap van en staan daar op grote festivals voor duizenden mensen tussen namen als Guns ‘n Roses.

De afgelopen jaren is het geluid van The Phantom Four geëvolueerd van een typische surf sound naar dansbare wereldmuziek met rock invloeden. De twee tracks op de nieuwe single bevestigen dat met 70’s afrobeat en trippy sitar disco.
Frontman Phantom Frank laat zich al sinds het ontstaan van de band inspireren door muziekstijlen uit alle hoeken van de wereld, van psychedelische cumbia tot Koerdische folk. Door dit globale geluid in eigen arrangementen met rock- en surfgitaren te vermengen was hij voorloper van bands zoals Altin Gün, Jungle by Night en Yin Yin.

Gelukkig zijn ze niet te groot om ook dB’s weer finaal op de kop te zetten met een exotisch dansfeest. Laatste keer verkochten ze het zaaltje volledig uit dus u bent gewaarschuwd.

SURFER JOE:

 

THE PHANTOM FOUR: