Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een mooie double bill voor de liefhebbers van psychedelische 70s  rock en protometal, met het Amerikaanse Sacri Monti en het Finse Kaleidobolt.

Het vijfkoppige Sacri Monti (met leden van Radio Moskou en JOY) is een van die beloftevolle heavy psych bands uit de muziekscene van de Amerikaanse westkust. Tijdens het festival Roadburn 2018 was de band onderdeel van de San Diego Takeover met gelijkgestemde bands als Earthless, Arctic, Volcano, en Harsh Toke. Sacri Monti mixt heavy psych met prog en bestookt je met gierende gitaarpartijen, explosieve ritmes en overstuurde synths. Liefhebbers van 70s prog en psych komen keihard aan hun trekken.

Opgevoerde Motorpsycho, Jaren 70 protometal, powerrock voor gevorderden. Het zal je maar gezegd worden. De termen zijn alle drie van toepassing op het Finse progressieve powertrio Kaleidobolt. Platen komen uit op het befaamde Finse label Svart Records. Het resultaat is furieuze progressieve 70’s rock die de band live naar een nog hoger niveau weet te brengen waarbij referenties naar King Crimson en Led Zeppelin niet ver weg zijn! Hele intense band!!

SACRI MONTI

KALEIDOBOLT

 

 

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
, , , , , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!