Laden Evenementen

Utrecht’s heavy punk POWERTRIO Rats and Daggers brengt samen met Lay Bare Recordings hun eerste EP ‘RATS and DAGGERS’ uit. Een two-faced vinyl geheel in ere van de bandnaam. RATS: de donkere, sludgy zijde om je innerlijk ongedierte mee te voeren en DAGGERS: de scherpe en explosieve zijde om je lekker on-edge te krijgen. Dit vieren zij met een vlijmscherpe avond vol brute fuzz en gitaargevaar met lokale helden SULTAN. en Rotterdamse schurkpunkers Knife Massage.

 

Rats and Daggers

Een POWERTRIO dat de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk op zoekt. Rats and Daggers concentreert de slagkracht van IDLES, de schwung van QOTSA en de schijt-aan-alles attitude van Amyl and The Sniffers tot rappe punkrockprojectielen die de moshpits ter plekke doen aanzwellen. Live zijn zij zowel ontwapenend als exceptioneel expressief en spelen zij met een energie die zo oprecht uit de tenen komt dat zij in een vlammende set ieder een momentele toevlucht bieden uit hun dagelijkse sleur. En dat, voelt goed.

 

Eerder dit jaar speelden ze al op Booster Festival en Valkhof Festival (met SULTAN.) en dit jaar sluiten ze af als Never Mind The Hype talent in de Popronde (net als Knife Massage).

 

Knife Massage

Een lo-fi gitaargevecht dat uit zn dak gaat, om n ​​wereld van psychedelische maanlanding te laten zien waar de situatie wordt gecompliceerd door de rebellie die wordt getoond in de instrumentatie, die zich in de oren vertaalt in n lo-fi panda van punk en garageschurken, die de snaren fuzzen tot ze verdwalen in t rotsachtige pad dat ze hebben gecreëerd.

 

SULTAN.

Brutale apocalyptische rock met eigenwijze nummers over het digitale tijdperk. Nadat je headbangend helemaal uit je plaat bent gegaan en mee hebt geschreeuwd dat ook jij genoeg hebt van je telefoon, beland je plotseling in een oosterse disco en wil je dansen maar weet je niet hoe. Het maakt niet uit. Doe maar wat

Gegevens

Datum:
8 december
Tijd:
8:00 pm - 11:30 pm
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!