Laden Evenementen

Ook dit jaar strijkt de Popronde neer in dB’s. Dit keer gaan we hard op Marathon, Radeloos/Ziedend en Baardvader. Entree is gratis.

Marathon (aanvang 20 uur):

Marathon moet net als deelnemers van de hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen. Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun generatie steeds vaker op moet zitten. Met een explosieve mix van shoegaze en postpunk uit Marathon hun frustratie over de steeds groter wordende tweedeling in de maatschappij.

 

Radeloos///Ziedend (aanvang 21.20 uur):

Radeloos///Ziedend heeft een mix van crustpunk, black metal en powerviolence ontwikkeld. Ze spelen rauwe, meedogenloze beukherrie op tempo, waarbij ook het publiek wordt uitgenodigd om flink gas te geven. R///Z is een band die het niet eens is met alle onrecht en misère in de wereld en dit met uitbundig sonisch geweld te berde brengt.

 

 

Baardvader (aanvang 22.30 uur):

Baardvader is een groovy fuzzrock trio met invloeden van bands uit de jaren 70 en 90 gemixt met stoner elementen. Een bekende maar unieke sound op een moderne manier uitgevoerd.

Gegevens

Datum:
20 oktober
Tijd:
8:00 pm - 11:30 pm
Evenement Categorieën:
, , , ,

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!