POPRONDE in dB’s met Magnetic Spacemen + SONNDR + Bongloard

When:
October 10, 2019 @ 8:30 pm – 11:00 pm
2019-10-10T20:30:00+02:00
2019-10-10T23:00:00+02:00
Cost:
Free
POPRONDE in dB's met Magnetic Spacemen + SONNDR + Bongloard

Ja hoor, dB’s is voor de eerste keer gevraagd een avond voor de Popronde te hosten en dat doen we graag, zeker met deze -gratis toegankelijke – line-up:

BONGLOARD (aanvang 20.30 uur)

Fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums, het in Utrecht geboren Bongloard is hier om even flink de boel te verbouwen. Met hun harde garage rock is hier nog niet de helft over gezegd. Geïnspireerd door Thee oh Sees en Ty Segall gaan Jannes van Kaam (FFOOSS), Ties Bogers (Ex-Palmsy) en Jan van Asch (Speak Easy) menig venue met de grond gelijk maken.

SONNDR (aanvang 21.30 uur)

SONNDR bestaat uit Florian Veenhuis, Glenn Kessler, Aswin van As en Joris Telgen. Als SONNDR vertalen zij postpunk en no wave naar een futuristisch geluid dat schuurt en klauwt. Met stuwende, repetitieve ritmes, gelaagde noise en scherp observerende teksten vertolken zij de paranoia van grootstedelijke vervreemding. Alsof Suicide en Thee Oh-Sees samen een bandje begonnen zijn!

THE MAGENETIC SPACEMEN (aanvang 22.30 uur)

Een frisse garagerockband met een show van jewelste, klaar om de wereld te veroveren! Verwacht een combinatie van opgefokte garage, klamme surfpunk en melodieuze, korrelige rock & roll. Geïnspireerd door bands als The Hives, Ramones, Thee oh sees heeft de band al menig podium bespeeld waaronder o.a. Zwarte Cross Festival!