Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Vleermuizennacht industrial, shoegaze, postpunk, noise, dark folk en coldwave met de cultgroepen POP. 1280 uit NYC, Jessica 93 uit Frankrijk en IJdelheid uit Utrecht.

POP. 1280 uit Brooklyn NYC kenmerkt zich door blikkerige gitaren, kille synths, koude hypnotiserende beats, repetitie en een maniakale zanger. Nieuwste plaat Museum on the Horizon uit op Profound Lore record. Een band met een gekende livereputatie.
Check:

Jessica93 is het soloproject van de Fransman Geofrey Laporte en heeft de afgelopen 10 jaar een cultstatus bereikt. Zijn lange, hypnotiserende songs bestaan dik uitgesmeerde muren van grunge gitaar, loops, ijle zang en kale drums. Met een sound die laveert tussen late 80s/90s shoegaze, grunge, coldwave en gitaarnoise levert monsieur Laporte op de planken een indrukwekkende wall of sound.
Check:

IJDELHEID is het Dark Folk project van muzikant en schrijver Ruben Wijlacker die wij vooral kennen van de avant garde black metal band Grey Aura. De nieuwste release van IJDELHEID heet UNHOLY en wordt vanavond met volledige band gepresenteerd.
https://ijdelheid.bandcamp.com/releases

Gegevens

Datum:
6 mei
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
, , , , , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!