Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een package die te goor is om aan te pakken maar daarmee des te smakelijker voor liefhebbers van vunzige d-beat, thrash metal, black punk, hard rock en doom
Het Noorse OKKULTOKRATI brengt haar platen uit op het illustere Southern Lord en voert je in razend tempo mee op een wilde helletocht, die voert langs lompe oermetal (denk aan Venom), primitieve black metal (denk aan Darkthrone) en soms zelfs een flard hardrock (denk aan Turbonegro). De livereputatie van deze heren is er een om van te sidderen.
Het Zweedse MAGGOT HEART is het project rond de Zweedse vocalist en gitarist Linnéa Olsson. Met een echt ouderwetse DIY-aanpak stuiteren deze Scandinaviërs tussen groovende hardrockriffs, kille post-punk en verleidelijke garagerock.
De Noorse thrashers van NEKROMANTHEON timmeren al ruim tien jaar keihard aan de weg en na een relatief lange radiostilte slaan deze mannen keihard terug met Visions of Trismegistos, een old skool thrash en extreme metal plaat waar de vonken weer ouderwets van afspringen. Ook deze band heeft een gekende livereputatie dus liefhebbers van harde muziek weten waar ze zijn moeten deze woensdagavond.

OKKULTOKRATI

MAGGOT HEART

NEKROMANTHEON

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
7:30 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!