Mondays presents NIGHT BEATS (USA) + MEDICINE BOY (SA) + Daisy Daisy

When:
August 25, 2019 @ 5:00 pm – 9:00 pm
2019-08-25T17:00:00+02:00
2019-08-25T21:00:00+02:00
Cost:
10 adv/ 12 deur
Mondays presents NIGHT BEATS (USA) + MEDICINE BOY (SA) + Daisy Daisy

Het werd verdorie tijd ook. dB’s en Monday slaan de handen ineen en presenteren je een bill waar je je vettige vingertjes bij af mag likken. Naast de voortreffelijke bands Daisy Daisy, Medicine Boy en Night Beats trekken de Mondays DJ’s van leer, serveert Roots Rock Kitchen heerlijke vegan maaltijden en is de Biergarten zonovergoten. Te veel redenen om niet te komen. See ya there!

Te beginnen met headliner THE NIGHT BEATS, een psychrockgarageband die Utrecht in 2012 stormenderhand veroverde met hun legendarische optreden in ACU tijdens Le Guess Who. In 2016 kwamen ze nog eens terug in Ekko en nu is dB’s aan de beurt.
Inmiddels heeft Night Beats met Dan Auerbach hun 4e studioalbum ‘Myth Of A Man’ gemaakt en toont de band van frontman Danny Lee Backwell een gezicht waarop de jeugdpuisten hebben plaatsgemaakt voor een nog steeds puberaal snorretje. De sound is een stuk volwassener en de plaat als geheel een stuk gelaagder en ja, soulvoller en psychedelischer. Live zal het evenwel nog steeds knallen als voorheen.

Helaas heeft Cosmonauts hun hele EU tour gecancelled..

Maar gelukkig hebben we meer dan waardige vervanging gevonden in het Zuid-Afrikaanse psych/noise/shoegaze duo MEDICINE BOY dat hier al eerder opende voor Dead Meadow. Check ze hieronder:

 

Daisy Daisy
Utreg represent! De inmiddels bekende driekoppige band die zichzelf beschrijft als “Gary Numan on speed, scubadiving on stage” komt dB’s slopen met hun crazy synthpunk/wave. Check hun meest recente demo ‘Scuba Diver’ en houd ze in de gaten die lui!

https://dai5ydai5y.bandcamp.com/track/scuba-diver-demo?fbclid=IwAR1Lq1MZ58KzeI_KV6eC5WNQAArIoMIh8AEwPNkTNhQTX6FafvN3cgtEf9Y