Mammoth Mammoth (Oz) + Riff Fist (Oz) + Rhinorino (Zuilen)

When:
May 7, 2017 @ 4:00 pm – 7:00 pm
2017-05-07T16:00:00+02:00
2017-05-07T19:00:00+02:00
Cost:
8 e presale / 10 e door
Mammoth Mammoth (Oz) + Riff Fist (Oz) + Rhinorino (Zuilen)

ARE YOU READY TO ROCK??? Beter wel want het Australische Mammoth Mammoth keert deze zondagmiddag terug naar dB’s en dat betekent dat de haren geschud worden, de broekspijpen wapperen en de kelen volgegoten worden met bier. Een korte introductie: Dat wij bij dB’s een zwak hebben voor Australische bands mag onderhand bekend verondersteld worden. En dat Australische bands vaak harder rocken dan… de vergelijking schiet even niet te binnen. Maar hard dus! En dat geldt zeker ook voor het uit Melbourne afkomstige Mammoth Mammoth dat hun platen uitbrengt op Napalm records en wordt omschreven als “Motorhead doing mushrooms with Black Sabbath at a Butthole Surfers concert”. Laatste plaat heet Mount The Mountain en rockt natuurlijk weer als de spreekwoordelijke tiet.

Op zich al een aanrader natuurlijk maar mee op tour komt het eveneens Australische Riff Fist. De naam zegt het al, hier wordt gehakt en vallen spaanders. Riffs Galore en in de overdrive naar de muzikale klote. You know you wanna…

Last but not least verwelkomen we Rhinorino terug op ons podium. Rock zoals ROCK bedoeld is, aanstekelijk, rechttoe rechtaan, en gebracht met 110% energie. Afkomstig uit Zuilen (dat is om de hoek) met de oogverblindende Pim op gitaar en zang, en stijlicoon Suzy Q op drums.

Als het weer een beetje mee zit zetten we ook nog de Biergarten op en steken de bbq aan en gaan met die banaan! Ozzie Style!