Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

UITGESTELD NAAR 2 APRIL 2022! GEKOCHTE KAARTJES BLIJVEN GELDIG. TICKETKOPERS ONTVANGEN BERICHT.

LÖNA heeft een debuut EP uitgebracht (9 juli 2021) en door corona kon dit niet uitgebreid gevierd worden, maar op 3 december 2021 komt het duo met een deluxe versie waarbij extra songs aan de EP zijn toegevoegd die ook fysiek op een CD staan. Tijd voor een goed feestje dus!

Deuren openen om 20:00 uur!

Over LÖNA
Een reis door het koude landschap in IJsland eind 2018 bracht de onafscheidelijke tweelingzussen Madelon en Danielle Bruinhof onverwachts inspiratie. Het duo verkeerde al in de indie muziek, maar het kwartje voor identiteit van LÖNA viel op z’n plek in het Scandinavische landschap. Vandaar de noordelijk klinkende bandnaam die in het Zweeds ‘waardevol’ betekent. De tweeling laat zich dan ook inspireren door noordelijke acts zoals Björk, Vök en popartiest Tove Lo. De gezamenlijke liefde voor donkere popmuziek vormt de basis, waarbij ijzige synthgeluiden en wijds galmende gitaren als een rode draad door de muziek stromen.
Na de IJslandreis doken de tweelingzussen de studio in met producer Marg van Eenbergen (Seedling, Dési Ducrot, Ben Forte) om muziek uit te brengen. In heel 2020 releasete het duo singles wat uiteindelijk tot een debuut EP leidde. De EP bestaat uit nummers met persoonlijke verhalen, onderwerpen zoals ‘slut shaming’ en representatie van de LGBTQ+-ers.

Voorprogramma: MØDIEen mix van alternatieve progressies, experimentele sounds en sfeervolle  scapes, dat is hoe je de vierkoppige band MØDI het best kan omschrijven. De Utrechtse band maakt liedjes met progressieve drums en agressieve synths, met melodie op nummer 1. De tracks zetten een duidelijke sfeer en doen denken aan Atoms for Peace, Nine Inch Nails en Radiohead. De band mixt riffs uit de rockmuziek met beats en synths uit de elektronica. Op het podium komt de band het beste tot zijn recht middels een goede chemie die een juiste snaar weet te raken.

Gegevens

Datum:
2 april
Tijd:
8:30 pm - 10:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!