Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 18-19-20-21 augustus 2022 heten wij in Spaanse sferen de ronde van Spanje welkom. Je kunt het hele weekend bij ons terecht voor Spaanse dranken, hapjes, muziek, dans en gezelligheid. Met een kunstexpositie van eigenwijze Fietsen door Danibal wordt ons terrein gedurende het hele Spaanse festival opgefleurd. Entree voor dB’s Buiten is alle dagen gratis.

Op 18 augustus, de dag dat de ploegen gepresenteerd worden, presenteert dB’s een keur aan Spaanse Speciaalbieren. Maar liefst 18 bieren van 9 brouwerijen zijn dan verkrijgbaar bij dB’s, deels binnen in ons café en deels buiten op ons terras. Merendeels op tap. Een unieke kans om op ons eigenzinnige terras te proeven wat er in Spanje gebrouwen wordt.

Bieren van Laugar, Napar, La Pirata, Castelló, Freddo Fox, Basqueland, Soma/OSO, Wylie en La Calavera zijn aanwezig, zolang de voorraad strekt. Zij worden aangevuld met Cervuelta van De Leckere en de Caramba! van Breugems.

Drink je liever geen bier? Er is ook  Cava, Sangría en Cuba Libre. Roots Rock Kitchen verzorgt deze dag veganistische maaltijden en snacks met een Spaanse touch. dB’s zorgt voor porties manchego, fuet, chorizo of combinaties daarvan.

Meer info over de specifieke bieren via het Facebook-event, of onze Untappd-pagina.

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
18 augustus
Tijd:
5:00 pm - 11:59 pm
Evenement Categorie:

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!