Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Als die pandemie nou maar eens voorbij is.. Deze moeten we hoogstwaarschijnlijk uitstellen, er is nog een beetje hoop gevestigd op het zgn ‘ weegmoment’  van onze regering maar we hebben door schade en schande geleerd niet al te hoge verwachtingen te hebben…

Tijd voor een vette hiphop party met de ANtwerpse KLEINE CRACK & SLAGTER & supports.

Het werk van de Vlaamse rapper Kleine Crack spreekt behoorlijk tot de verbeelding. Neem alleen al de titels van zijn EPs CRACK SLAGTER VOL. 6 6: MEER BLOED en opvolger VOL. 6 6 6: MEER EVIL. Tja, duidelijk, toch? Zijn vaste producer heet Slagter, en samen maken ze demonische hiphop vol snijdende trapbeats en griezelige teksten.
Hij werkte al eerder samen met Zwangere Guy, Ray Fuego en natuurlijk Faberyayo op wiens label (en dat van Abel hang Youth) Burning Fik Kleine zijn platen uitbrengt.
Fokkin’ dope shit lijpe.
Let’s do this!

 

EKIO IS GEK EN BACK van nooit weggeweest >

https://3voor12.vpro.nl/lokaal/utrecht/update~414d1b6e-d4ad-44d8-b439-4a8de18c3fc1~ekio-is-terug-van-nooit-weg-geweest-en-dropt-monochroom~.html

J.A.E. JE AFRIKAANSE EXCELLENTIE heeft ook weer harde tracks gedropt. Kom checken:

https://open.spotify.com/search/JAE%20ijzersterk

et ils descendent le Boulevard..

De Boulevard is een energiek verbond tussen zes van de meest belovende opkomende artiesten uit Utrecht. 

Vanuit alle hoeken van de muziekscene zijn deze helden samengekomen om een belangrijke missie uit te voeren: move the crowd! 

Met oudgediende Bon Sjef als frontman kun je een avond verwachten vol dansbare bangers, vlijmscherpe bars en af en toe een beladen ballade. 

COME SEE THAT SHIT

Gegevens

Datum:
25 februari
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!