Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Uitgestelde concert van 26 maart jongstleden. Gekochte tickets blijven geldig en we mailen de ticketkopers nog als reminder.

NEE! Corona strikes again. KJELD kan vanwege ziekte niet spelen. We gaan op zoek naar een alternatieve datum. Ticketkopers ontvangen bericht. Tickets blijven geldig.**

 

Eindelijk weer een vette avond black metal met KJELD, ASGRAUW & MORVIGOR.
Kjeld bracht in 2021 hun tweede volledige plaat uit: Ôfstan. En waar normaal gesproken de liveshows uit de grond schieten bij zo’n fenomenale release is de plaat voor je gevoel toch een beetje stilzwijgend op de wereld losgelaten. Doodzonde natuurlijk. We maken het deze avond goed. onvolprezen black metal van de bovenste plank. Strakke, ratelende drumpartijen, furieuze riffs en de felle, Friestalige vocalen van Skier en dat alles op topniveau.

https://kjeld.bandcamp.com/album/fst-n

Met Ijsval (2020) leverde het Groesbeekse Asgrauw alweer langspeler nummer 4 af en ook deze mag er zijn. Gewoon een onvoorstelbaar fijn album van een band met een duidelijk doel die bovendien geen enkel steekje laat vallen op een ook nog eens voortreffelijk klinkende plaat die iedere blackmetalliefhebber op het trommelvlies moet hebben. Waar ook ter wereld. Nu eindelijk live & in your face. We snakken ernaar!

https://asgrauw.bandcamp.com/

Morvigor kwam al eens in dB’s als opener voor Neige Mort. Een aantal jaren later heeft de band zichzelf opnieuw uitgevonden met een mix van death en black metal met hier en daar symfonische invloeden.

https://morvigor.bandcamp.com/

 

Gegevens

Datum:
9 september
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!