Laden Evenementen

Wat een pandemie allemaal niet naar boven kan brengen in een mens? Nou, een volwaardige langspelert bijvoorbeeld, wat dacht je daarvan. 

‘Je Mot Je Gras Moaje!’, zo heet de LP die de Utrechtse Kees de Bree Experience de afgelopen 2 jaar in elkaar heeft gezet. En je voelt hem al aankomen; daar zit geen woord Spaans bij. Met puntige punkliedjes over pandemieën en oorlogen neemt De Bree bepaald geen blad voor de mond, maar toch, wie goed luistert …

De Kees de Bree Experience is intens, is pittig, is ook crema, maar over het algemeen met een zeer smaakvolle afdronk. Of zoals ze het zelf omschrijven: de Kees de Bree Experience is Douwe Egberts Punk, van de rauwe plantage die Utrecht heet. En zo is het maar net.

Bereid u voor op een dampende, zweterige semi-kerstavond, waar het bier u wel eens tot laat om de oren zou kunnen vliegen.

FOK DE AVONDKLOK!!

 

————————

Met supporting acts:

————————

Nadine 

Het aantal akkoorden dat de Kees de Bree Experience op een album aanslaat, stopt Singer Songwriter Nadine met gemak in een half liedje.
Sjonge, wat kan deze 18-jarige uit Zeist spelen. Voeg daaraan toe de observerende en grappige teksten, en je weet niet wat je hoort.

 

 

ReinJan

Rein en Jan zijn samen een kersvers duo uit Utrecht. Ze zijn allebei 15 jaar, hebben eigenlijk nog geen bandnaam, maar dat weerhoudt de heren er niet van om ons een dampend portie bluesrock door de strotten te douwen. 

Gegevens

Begin:
22 december @ 7:30 pm
Einde:
23 december @ 1:00 am
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

dB’s
CAB-Rondom 100
Utrecht, Utrecht 3534 BE Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
030 293 8209

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!