HIBAKUSHA + INFERUM + TWO AND A HALF GIRL

When:
December 13, 2019 @ 8:00 pm – 11:00 pm
2019-12-13T20:00:00+01:00
2019-12-13T23:00:00+01:00
Cost:
9/10e
HIBAKUSHA + INFERUM + TWO AND A HALF GIRL

Drie jonge Nederlandse bands die gelden als de next generation in NL metal en garant staan voor een muur van zware, heavy, groovy, progressieve riffs en gierende vocalen!

Hibakusha – Hibakusha kreeg voet aan de grond met hun EP release incarnation in 2015. Na lovende recensies werd de band door Buma Rocks uit 120 acts geselecteerd om op FortaRock 2016 te spelen. In 2016 en 2017 speelde de bands naast Fortarock, ook op Euroblast, Amsterdam Metalfest en waren ze de support act voor Norma Jean en Twelve Foot Ninja. Tussen al het live-geweld door ging Hibakusha in September 2017 terug de studio in om hun eerste full-length plaat op te nemen: ‘Prophet of Numbers’.
Metal magazine Aardschok: “With the title track, you can say without a doubt that they are on a level with bands like Textures and Meshuggah and other international top artists… … Hibakusha, remember that name!”. Get ready for Hibakusha!

Inferum – Inferum, een Death Metal band uit Eindhoven, bestaat sinds 2016. Ze brengen zware, progressieve en groovy riffs op een manier die bijna mechanisch klinkt. De groep bestaat uit 5 jonge muzikanten met een gemiddelde leeftijd van slechts 20 jaar oud. Ondanks hun jonge leeftijd hebben ze behoorlijk wat bereikt; ze wonnen het publiek en de juryprijs bij de Dutch Metal Battle, de Nederlandse Wacken Battle en een derde prijs bij de internationale Wacken Battle, de jongste band die ooit een prijs mee naar huis mocht nemen.. Daarnaast deelden ze het podium met grote namen als Cryptopsy, Suicide Silence, Vader, en Entombed A.D.

Two and a Half Girl – De krachtige stem van frontvrouw Juliët in combinatie met een catchy interpretatie van hardcore/metalcore geeft Two and a Half Girl een direct herkenbare sound. Voor fans van A Day To Remember & John Coffey is deze jonge band echt de moeite waard om live te gaan zien. De liveshow zorgt voor de nodige meezing refreinen, mosh pits en walls of death.