Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het collectief Hangman’s Chair is afkomstig uit de duistere krochten van Parijs en is niet bepaald het vrolijkste jongetje van de klas.
Het heavy geluid van Hangman’s Chair valt het beste te omschrijven als een mengeling tussen doom en grunge. Raakvlakken vind je onder andere met Alice in Chains en Type O Negative, en Paradise Lost. Liefhebbers weten genoeg.
Laatste single Cold & Distant is van het 6e studioalbum van de band genaamd Loner en komt uit op het toonaangevende Nuclear Blast.
Dompel u onder in de duisternis..

Support Hee Hee Shamone is een splinternieuwe metalgroep uit Utje. Zo nieuw dat je het met de volgende bio moet doen.
Als iets een niet al te beste indicatie geeft van wat je van Hee Hee Shamone kan verwachten zijn het wel de vorige/andere bands waar deze veteranen zich mee ingelaten hebben zoals o.a. Shinigami, Silicon Head, Grasmoajer, Pleurisy en Doghouse Gallows. Voeg daarbij invloeden van bands als Prong/Helmet, een misplaatste frivole inslag en een bedenkelijke fascinatie voor Michael Jackson en je hebt eindelijk weer eens een goede reden om je dansschoentjes uit de motteballen te halen. Vergeet niet je oordopjes even te ontsmeren ook.

Hangman’s Chair:

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
8:30 pm
Evenement Categorieën:
, , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!