Garage Galore w/ BONGLOARD + MAGNETIC SPACEMEN + CLOUDSURFERS

When:
February 5, 2022 @ 8:00 pm – 11:00 pm
2022-02-05T20:00:00+01:00
2022-02-05T23:00:00+01:00
Cost:
11e /13e deur
Garage Galore w/ BONGLOARD + MAGNETIC SPACEMEN + CLOUDSURFERS

Gewoon een teringharde avond garage en punk met Bongloard, Magnetic Spacemen en Cloudsurfers. Gaat alleen door als we mogen moshen en crowdsurfen dus niet seated. Daar is het de avond niet naar…

BONGLOARD – Fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums, het in Utrecht geboren Bongloard is hier om even flink de boel te verbouwen. Met hun harde garage rock is hier nog niet de helft over gezegd. Geïnspireerd door Thee oh Sees en Ty Segall gaan Jannes van Kaam (FFOOSS), Ties Bogers (Ex-Palmsy) en Jan van Asch (Speak Easy) gaat dit trio beuken.

MAGNETIC SPACEMEN – Een frisse garagerockband met een show van jewelste, klaar om de wereld te veroveren! Verwacht een combinatie van opgefokte garage, klamme surfpunk en melodieuze, korrelige rock & roll. Geïnspireerd door bands als The Hives, Ramones, Thee oh sees heeft de band al menig podium bespeeld en gesloopt waaronder o.a. Zwarte Cross Festival!

CLOUDSURFERS – Een gevaarlijk lekkere mix van zonnige surf en stevige punk. Manische gitaarpassages en grungy vocals worden voortgestuwd door een vlammende ritmesectie. Ook deze band legt een ongekende energie aan de dag en combineert het onberekenbare van Pulp Fiction met het zweet van Oh Sees en de garagepop van Together Pangea: that’s a pretty fucking good milkshake!

Kunnen we nou eindelijk weer los?