** Uitgesteld vanwege Corona** nieuwe datum 9 mei! FINALE!!!! Clash of the Titans

When:
March 28, 2020 @ 7:30 pm – 11:00 pm
2020-03-28T19:30:00+01:00
2020-03-28T23:00:00+01:00
Cost:
8
** Uitgesteld vanwege Corona** nieuwe datum 9 mei! FINALE!!!! Clash of the Titans
** Uitgesteld naar zaterdag 9 mei. Gekochte tickets blijven geldig. Support your locals and stay healthy. **
Ín de finale van de Clash of the Titans vind je alleen de allerbeste deelnemers.
 
Winnaar voorronde #1: Ismena – solo/band
Ismena is een melancholische dark- folk band die steunt op de zwaarmoedige sound van singer-songwriter Ismena. Met dromerige, melancholische nummers die thema’s behandelen zoals de dood, de maatschappij en het nut van het bestaan probeert de band zijn publiek een spiegel voor te houden. Ze laten zich inspireren door artiesten uit verschillende genres zoals Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Tom Waits.
 
Winnaar voorronde #2: Rats and Daggers
Deze driekoppige waakhond bijt van zich af. Rats and Daggers maakt solide alternatieve rock met invloeden van sludge en punk. Al schreeuwend trappen de frontvrouwen graag alle regels en normen voor je omver. Catchy deuntjes en ritmische hoogstandjes wisselen zich af met vuige breakdowns waarbij je je biertje maar beter snel kan opdrinken.
 
Winnaar voorronde #3: SULTAN.
SULTAN. is het driekoppige rock ‘n roll gevaarte uit het midden van het land; brutale apocalyptische rock met eigenwijze nummers die gaan over het leven in het digitale tijdperk.
 
Winnaar voorronde #4: Five Minute March
Five Minute March is een Utrechtse rockband die haar eerste EP in oktober 2018 voor een uitverkochte zaal heeft uitgebracht. De vier studenten zijn inmiddels een gevestigde formatie en heeft met nummers als ‘Pussy’ en ‘Shiggiboembap’ al vele venues platgespeeld. Stevige rock met een vleugje funk kenmerkt de unieke Five Minute March-sound die zorgt voor vuurwerk op elk podium. Met een energieke show waarin wordt meegezongen, gedanst en gesprongen weten de heren voor elk publiek een feestje te bouwen. De band heeft door het hele land in finales van Popprijzen gestaan, op grote festivals gespeeld, concerten gegeven en wordt gedraaid op de radio. Deze doorgewinterde zwaargewichten zijn nu te beluisteren op Spotify!
 
Winnaar voorronde #5: Roodnoot
Roodnoot is een 6-koppige Utrechtse band ontstaan tijdens een warme zomer op een gelijknamige kunstboerderij bij Leidsche Rijn. Frontman Bob Barlag mocht daar, tijdens deze zomer, een maand verblijven. De vrijheid en openheid van de locatie inspireerde hem zeer en leidde tot het schrijven van een EP, die dit jaar uit is gekomen. De muziek is een brede, gelaagde mix van pop en folk, maar met een rauw randje. De show is dynamisch, energiek en authentiek. Roodnoot neemt je mee naar een hun wereld van rijke kleuren, subtiele gevoelens en hoge energie.
 
Winnaar wildcardronde: GUNYAMA
GUNYAMA’ is een Aboriginal term wat vertaald wordt als “zuid-westen wind.” Deze aerodynamische uitdrukking vormt de creative basis van dit project: ‘gaan waar de wind ons brengt.’ Met een arsenaal aan opzwepende synths en soundscapes, spacende gitaren en een gezonde dosis experiment-drang neemt deze Utrechtse act je mee op een intuitive zoektocht naar de grip op de elementen.