Die Kutband presenteert: Een Ontzettende Kutmiddag

When:
January 12, 2020 @ 4:00 pm – 9:00 pm
2020-01-12T16:00:00+01:00
2020-01-12T21:00:00+01:00
Cost:
your choice
Die Kutband presenteert: Een Ontzettende Kutmiddag

ZO KUT BEGON JE JAAR NOG NOOIT
Wanneer de bollen er al even uit zijn is het tijd om zelf weer eens flink in de olie te raken. Dat doe je geheel in stijl op zondagmiddag 12 januari.

Ja, in de middag. Omdat je op maandag gewoon weer naar die kutbaan van je moet. Maar niet voordat je helemaal lam gerockt bent door de heerlijke herrie van Die Kutband, de Blaffenden Affen en He Said No. Vergeet je oordoppies niet!

Entree: Schud je spaarvarken leeg! (We gaan met de pet rond)

Line Up:

Die Kutband
Van Britney Spears tot Nickelback, het woord guilty pleasure lijkt uitgevonden voor de nineties. Die Kutband uit Utrecht schaamt zich helemaal nergens voor en rockt al deze kutmuziek de moeder. Deze 4 flappige guilty pleasure act neemt het publiek mee in een energieke trip down memory lane. Vakkundig vervangen ze alle alle synthesizers, autotune en computers van de nineties door harde gitaren. Wat overblijft is een denderende rockshow gevuld met muziek waar jij stiekem van houdt.
Die Kutband

Blaffenden Affen
Blaffenden Affen spelen vuige, villeine rock. Lang geleden gestart als Barking Monkeys, maar toen de Arctic Monkeys hun intrede deden besloot de band op Duits over te stappen om verwarring te voorkomen. Nummers werden ook vertaald naar het Duits en een Rammstein medley ontstond in de oefenruimte waar verschillende menigtes tijdens optredens op los zijn gegaan. De medley eindigt met een legendarische rap, Wass Passiert, de Duitse versie van de Jeugd van Tegenwoordig. Met Hotlipzz op bass, DR Jeep op drums, Billy Madley als zanger en gitarist en Boss der Band is Rodney D. Handsum.
BlaffendenAffen

He Said No
He Said No is een energieke punkrock band uit Eindhoven. De band mengt moderne punkrock met oude punkinvloeden zoals Blondie, Ramones, Misfits, NOFX en Bad Religion. Door hun fans worden ze omschreven als een energieke, strakke liveband. Stuwende drums, energieke gitaar, een overdonderende bassiste en de liefde voor het spelen! Voor wie het lief vraagt doen ze ook nog een rondje onder hun pseudoniem Tinkerbell Speedrock — da’s dus Peter Pan, maar dan met meer kut.
He Said No