Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Na de middelbare school zijn we naar New York verhuisd omdat we de Ramones wilden zijn”, aldus Jack Daves, de wereldreizende frontman van Dirty Frences. De in Brooklyn gevestigde band werd in 2009 opgericht door diezelfde Jack, samen met gitarist Max, bassist Max en drummer Max (geen grap). Old school punkrockers met een grote liefde voor Johnny Thunders, de Ramones en The Stooges. Combineer die punklegendes met het vroege werk van KISS en Motley Crue, denk aan het semi-legendarische Apache, en je weet dat het gaat rocken vanavond. Dirty Fences maakt supersmerige snelle muziek met en buzzing gitaarflow en de meest ritmische drumlijnen in de geschiedenis van moderne rock ‘n roll. Vuist in de lucht als je present bent! {quote: Zwarte Cross}

YES! De Drentse punrockwonderboys van SKROETBALG hebben we ook op de affiche weten te krijgen. Forza!
Frontman Sander vat de band nog even samen: ‘Het is gewoon punkrock. Het zijn echt maar vier akkoorden en twee riffjes. Het is in het Drents, maar het is geen boerenrock en het gaat niet over bier en tieten. Het gaat alleen over bier. En vechten.”
DRENTHE GODVERDOMME!

En toen diende zich ook nog de enige Half Man Half Cow One Man Band VURRO zich aan om deze avond helemaal af te maken. Sicke Cow RnR boogie van een unieke artiest. Check de video en kom dansen!

SKROETBALG

VURRO

Gegevens

Datum:
15 juli
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!