DIA DE MUERTOS w/ LOS PAJA BRAVA + DJ TOMMI y mas

When:
November 6, 2021 @ 8:30 pm – November 7, 2021 @ 1:30 am
2021-11-06T20:30:00+01:00
2021-11-07T01:30:00+01:00
Cost:
12e ex vvk / 15 e deur
DIA DE MUERTOS w/ LOS PAJA BRAVA + DJ TOMMI y mas

De zomer ligt in november alweer ver achter ons maar niet getreurd. Rondom de Dia De Muertos geven we een exotische fiesta met LOS PAJA BRAVA, de liveband bij uitstek om in Zuid-Amerikaanse sferen te komen. Voeg daarbij de DJ bij uitstek om het feest aan te jagen DJ TOMMI en je weet dat het dik wordt.
Los Paja Brava is een pittige mix van cumbia, rock, ska en surf aangedreven door Latijns-Amerikaanse mojo, oftewel een feestje. Los Paja Brava is ontstaan in Rotterdam, en laat zich inspireren door de smeltkroes aan culturen en de in-your-face houding die Rotterdam rijk is. Los Paja Brava is ontstaan uit een groep bevriende muzikanten uit Latijns-Amerika en Europa, waaronder Mexico, Chili, Portugal en Duitsland, en dat hoor je terug in hun eclectische mix van klassieke muziek tot jazz. Het is een feestje om Los Paja Brava live te zien. En zoals ze het zelf zeggen: ‘If no one destroys their shoes on the dance-floor we don’t consider it a successful show’ – niet lullen maar poetsen zullen we maar zeggen.
FIESTA!

DJ TOMMI zou je moeten kunnen kennen van Yallah Yallay, Fuerza!, of Balkan Beatz of anders van Lowlands, de Zwarte Cross of andere fiestas: