DEAD MEADOW (USA) + Trans van Santos (USA)

When:
October 10, 2018 @ 8:30 pm – 11:00 pm
2018-10-10T20:30:00+02:00
2018-10-10T23:00:00+02:00
Cost:
13 vkk /14 deur
DEAD MEADOW (USA) + Trans van Santos (USA)

De drie boys van Dead Meadow waren al eerder bij ons te gast en we zijn maar wat blij dat deze drie stoner dudes deze avond opnieuw ons podium betreden voor een exclusief NL optreden bij ons. Vernieuwing hoef je niet te verwachten maar wie zit daar op te wachten in dit postpostpostmoderne tijdperk (als muzikale vernieuwing uberhaupt al mogelijk is). Concentreren ons liever op deze deep space trip geïnspireerd op de hardrock van de jaren 70 en gedompeld in bakladingen vol psychedelica, vergelijkbaar met hun stijlgenoten van Black Mountain, Sleepy Sun en Wolfmother. Een ijzersterke ritmesectie, hypnotiserende stoner-jams en zwaar vervormde gitaarriffs met wah-heavy uitbarstingen maken Dead Meadow vooral live een ware sensatie. Voeg daarbij de trippy visuals en je muzikale ruimtereis kan beginnen.
Nieuwste plaat ‘The Nothing They Need’ kwam uit in maart van dit jaar en is opnieuw een sterk staaltje trippy psychedelic rock.

 

Dead Meadow tourt met Trans van Santos, een eigenzinnige singer-songwriter die naast hele mooie akoestische liedjes ook niet vies is van heftige sonische erupties met de backing van niemand minder dan – yes – de boys van Dead Meadow zelf. Kom op tijd want dit betreft een Europese primeur.