*Uitgesteld naar 26 maart* DB’s Music Cinema presenteert THIS FILM SHOULD NOT EXIST

When:
March 26, 2021 @ 9:00 pm – 10:30 pm
2021-03-26T21:00:00+01:00
2021-03-26T22:30:00+01:00
Cost:
5 e ex/ 10 e du0
*Uitgesteld naar 26 maart* DB's Music Cinema presenteert THIS FILM SHOULD NOT EXIST
  • Naast de brand en de aanzienlijke rookschade hebben we ook natuurlijk ook te maken een zeker virus en een verlengde lockdown. Nieuwe datum is 26 maart. Tickets blijven geldig en als het doorgaat maken we er een coronaproof feestje van met naast de filmvertoning ook DJ’s.
  • Deze film zou de eerste in de serie dB’s Music Cinema worden. Dat wordt nu Billy Childish Is Dead op 26 februari. Yes, elke laatste vrijdag een toffe film gevolgd door toffe DJ’s. #bijzijn

We gaan weer eens wat anders doen, een maandelijkse music cinema met toffe films over toffe bands en/of artiesten.

Directe aanleiding is de noodzaak om THIS FILM SHOULD NOT EXIST over het fenomeen The Country Teasers en hun tourmaatjes THE OBLIVIANS aan jullie te vertonen. De film speelt in 1995 toen filmmakers Gisella en Massimo gewapend met een video 8 camera de tour van The Country Teasers en The Oblivians in Europa volgden. Deze roemruchte tour die indertijd Theater Kikker in Utrecht aandeed, en eindigde in een drankgelag zonder weerga (en met legendarische fietsongelukken op de Oudegracht) in Kafe Belgie, vormt de basis voor deze moderne rock ‘n roll film en toont epische beelden van de piepjonge Teasers (met Ben Waller aka The Rebel) als chaotisch middelpunt) en The Oblivians.

Een film die wij in ieder geval heel graag willen zien! Volgende screening is trouwens de documentaire Billy Childish is Dead op vrijdag 26 februari.