Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

We trappen de laatste culturele zomer op ons huidige terras af met wel een hele fijne partner: HKU! Vijf juni is de dag dat vijf studenten van het tweede jaar Kunst en Economie aan de HKU een middagfestival organiseren bij ons mooie dB’s.

School’s Out is fijne een pre-vakantie viering waar de bands SØCKS en Doubland een chille zomer sfeer neerzetten om bij uit te zakken en te dromen over je buitenlandse (of binnenlandse) reizen. Inclusief een kleine expo door en voor HKU studenten. Niet te vergeten GRATIS en voor alle leeftijden!

Over SØCKS
Eerlijk, gecompliceerd en altijd klaar om een boodschap te versturen. Deze vier persoons synth en new-new-wave gebaseerde band SØCKS neemt de luisteraar mee tijdens een rondleiding in een wereld gevuld met realisme vanuit het andere perspectief en daagt je uit om kritisch te denken over normaliteit. Gebaseerd op rouwe teksten, technologische waves en dynamische composities, halen ze inspiratie uit Elbow, New Order en De Staat.

Over Doubland
Wat krijg je als je vier vrienden met vier totaal verschillende muzikale achtergronden samen-klopt in dit recept genaamd Doubland? Een sound bestaande uit een krokkante bodem van groovende drums en melodieuze baslijnen. Aangevuld door surfy gitaarriffs, gedoseerd met een eetlepel fuzz. En dan die vulling van verrassend jazzy en dromerige akkoorden op keys met soulvolle zanglijnen als topping.

Expo met werken van:

Marvin, een jonge HKU kunstenaar die in zijn werk experimenteert hij met stoffen en vormen om zo een uniek en spannend silhouet te creëren. Hij exposeert twee werken die men uit daagt om iets beter te kijken en echt na te denken over de stoffen, de herkomst hiervan en de grote ‘waarom?’ vraag misschien wel even helemaal open te laten.

Anne Cappendijk, een grafisch illustrator die het oog uitdaagt door met onwerkelijke beelden een ‘verhaal’ te schetsen. De gebruikte technieken zoals colourblocking zijn versterkt door deze te lagen met verschillende voorwerpen en ruimtes. Anne viel eerder al in de prijzen bij Kunstbende! Laat je meeslepen door deze uitdagende en soms verwarrende beelden.

 

Gegevens

Datum:
5 juni
Tijd:
3:00 pm - 6:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!