Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 18-19-20-21 augustus 2022 heten wij in Spaanse sferen de ronde van Spanje welkom. Je kunt het hele weekend bij ons terecht voor Spaanse dranken, hapjes, muziek, dans en gezelligheid. Met een kunstexpositie van eigenwijze Fietsen door Danibal wordt ons terrein gedurende het hele Spaanse festival opgefleurd. Entree voor dB’s Buiten is alle dagen gratis.

Vandaag komt de ploegentrijdrit bij dB’s voorbij! We warmen het publiek vanaf 15:30 uur alvast goed op met Live Flamenco door Grupa Utrera del Norte. De Spaans-Argentijnse zangeres Erminia Fernandez Cordoba wordt deze middag begeleidt door de Nederlands-Spaanse gitarist Arturo Ramon, bekend van zijn mooie composities en geweldige ritme. Met de Utrechter Ron van Holland op percussie. Danseres Romina Torroz (ook uit Utrecht) brengt met haar expressieve dans en indrukwekkende voetenwerk een ieder in vervoering.

Tussen 18:30 en 21:00 uur verwachten we La Vuelta achter onze achtertuin. Let op: de
Cartesiusweg en Marnixlaan worden tussen 15:00 en 21:00 uur afgesloten voor auto’s. Dat wordt vroeg komen of parkeren in het Werkspoorkwartier aan de overkant.

Toegang is gratis!

 

Gegevens

Datum:
19 augustus
Tijd:
3:30 pm - 11:30 pm
Evenement Categorieën:
, , , ,

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!