Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Coffin Feeder is niet zomaar een band uit België. Het is een gezelschap om naar uit te kijken, om te vrezen en waar de oren geil van worden. De line-up belooft al meer dan het menu van een driesterren-chef. Coffin Feeder bestaat uit een zooitje mannen die geen introductie meer nodig hebben. Hun sporen hebben ze al verdiend in onder andere Aborted, Leng Tch’e en Fleddy Melculy. Als er nog geen belletje gaat rinkelen, moet je de metalencyclopedie er nog maar eens op naslaan.
En als je Disquiet nog niet kent dan heb je waarschijnlijk onder een staan gelegen. Disquiet is net als Coffin Feeder een band met illustere leden met credentials van bands als Legion of the Damned, Bloodgod en Brain Damage. Op deze zaterdag presenteert Disquiet hun nieuwe (en beste!) LP Instigate to Annihilate met diverse illustere gastbijdragen. Op het Hilversumse Soulseller Records.
Opener is de Apeldoornse upcoming thrash/death metal band BLACK RABBIT die begin januari 2020 hun lovend ontvangen EP ‘Warren of Necrosis’ uitbrachten. Nu is het ook voor hun tijd om live te gaan knallen!
Damn, kunnen niet wachten!

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!