Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Na de spetterende 150e editie gaan we op naar de 200 met opnieuw een nieuwe club op de laatste donderdag van de maand. Kom de nieuwste talentvolle bands op het dB’s podium checken. Tickets zijn slechts 4 euro.
Leonard Luka
Leonard Luka is een multi-instrumentale artiest, songwriter en producer en creëert een eclectische mix van soul, r&b en indiemuziek. Zijn zoektocht naar zijn roots in Azië en Oceanië gaf hem de inspiratie om terug te keren naar de muziek waarmee hij opgroeide. De single ‘Misdirection’ kreeg vorig jaar zelfs een plekje in de top 1000 beste R&B/Soul nummers allertijden van Sublime FM.
Mood Bored
Een existentiële crisis is nog nooit zo leuk geweest! Mood Bored maakt upbeat indietracks vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren. Hun teksten zijn melancholisch en gaan over de soms minder fijne momenten in het leven. Tegelijkertijd is het geluid van Mood Bored super uplifting en dansbaar.
Trix
Welkom in de wereld van Trix. De Utrechtse rapper maakt melodieuze hiphop waarin hij zijn trauma’s en diepe oude wonden op tafel gooit. Tegelijkertijd creëert hij een eigen dromerige sound waarop hij rapt over een wereld vol seks, drugs en rock ’n roll. In zijn meertalige verses vraag Trix zich af wat goed voor hem is en of zijn focus wel de goede kant op staat.

Minder weergeven

Gegevens

Datum:
27 oktober
Tijd:
8:30 pm - 11:30 pm
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!