Laden Evenementen
Donderdag 29 september vieren we een feestje; we hosten dan de 150e editie van Club 3voor12 Utrecht in dB’s! We presenteren deze avond 3 nieuwe acts, daarnaast nodigen we 2 artiesten uit die al eens speelden op een van de eerdere edities. De optredens zijn binnen en buiten; voor de shows binnen is een ticket nodig. Tickets (2,50 euro) zijn verkrijgbaar via dB’s en de ticketlink van het event.
Dit feest vieren we samen met de stad als onderdeel van Utrecht 900.
Queen’s Pleasure
Het brutale Queen’s Pleasure is een semi-psychedelische garagerockband die wordt gedreven door een compromisloos verlangen naar liefde. Deze energieke mix tussen de Dandy Warhols en Blur, heeft de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths.
Robin Kester
De dromerige indiefolk van Robin Kester is experimenteel en wordt beïnvloed door verschillende stijlen. Zo hoor je de invloed van jaren 70 pop, psychedelische rock en minimalistische kamerpop duidelijk terug in de betoverend serene muziek.
FENNE
De muziek van FENNE’s is herfstachtig: er kan van alles gebeuren, van een regenachtige storm tot een plotseling zonnetje dat door de vallende bladeren schijnt. De sound van de band is een combinatie van pop en jazz; met veel improvisatie en onverwachte harmonische wendingen over een duidelijke groove met herkenbare melodieën.
FIEP
FIEP maakt poëtische, uitgesproken indiepop-nummers die zowel extravert als introspectief zijn. Haar puntige en rammelende nummers beschrijven de rusteloosheid, twijfels en haar dromen op een catchy wijze.
Terence Goodmann
Als ambassadeur van de nacht schrijft Terence Goodmann al zijn teksten en melodieën zelf. Zijn soulvolle pop, gekleed in een goed zittend elektronisch jasje met een vleugje hiphop, vervult de zin van het leven door het verspreiden van vreugde en liefde.

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
7:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!