Club 3voor12 Utrecht met Magik Trick + Heirloom & Joan Franka

When:
January 30, 2020 @ 8:30 pm – 11:00 pm
2020-01-30T20:30:00+01:00
2020-01-30T23:00:00+01:00
Cost:
Free
Club 3voor12 Utrecht met Magik Trick + Heirloom & Joan Franka

Op donderdag 30 januari is het weer tijd voor onze maandelijkse Club 3voor12 Utrecht. De eerste van 2020! Check de nieuwste, tofste Utrechtse acts van het moment. Verwacht ook in dit decennium elke maand weer 3 veelbelovende acts in de zaal van dB’s.

Magik Trick
Magik Trick won afgelopen editie van de Clash of the Titans, de grootste bandwedstrijd van Utrecht. De jonge talentvolle muzikanten maken een instrumentale mix van hardrock, progrock en blues. Een virtuoze gitarist, lekkere loopjes van de bassist en een drummer die zorgt voor de robuuste, stabiele basis. Elk nummer van de band heeft een uniek karakter en neigt naar een andere uithoek van het rock-genre.

Heirloom
Heirloom is het instrumentale ambient/post-rock project van Tom Broshuis (Mister and Mississippi). Debuutplaat ‘Closure’ werd geschreven en opgenomen in zijn leegstaand ouderlijk huis. Gedreven door gevoelens om een periode van zijn leven af te sluiten en een eerbetoon aan zijn geboorteplaats Groenlo te geven. De weemoedige, haast filmische, instrumentale muziek roept nostalgie en heimwee op, maar klinkt ook dromerig, hoopgevend en troostend.

Joan Franka
Joan Franka stapte een decennium geleden de spotlights in als kandidate bij The Voice. In 2012 deed ze mee aan het Eurovisie Songfestival en met een nummer één hit op zak was haar ster enorm snel rijzende. Daarna verdween ze geruisloos naar de achtergrond. Maar nu is de Rotterdamse singersongwriter helemaal terug. Samen met Marnix Wilmink (45ACIDBABIES, The Mauskovic Dance Band) werd hard gewerkt aan nieuwe songs, die werden vastgelegd in de Electrosaurus Southern Studio van Pablo van der Poel (DeWolff). Het debuutalbum van Joan Franka komt dit jaar uit en we krijgen op de clubavond alvast een voorproefje.